Modulok listája

Alábbiakban a rendszer főbb alkotó elemeit láthatja, melyek akár önállóan, akár egymással szorosan együttműködve is képesek segíteni Önt a mindennapi munkájában.

 

 

Orvosi erőforrások teljes körű menedzselése. A helyes döntés meghozatalát számításokkal, ajánlásokkal kész tervekkel támogatjuk. 

 

Ápolói, kisegítői erőforrások teljes körű menedzselése. A helyes döntés meghozatalát számításokkal, ajánlásokkal kész tervekkel támogatjuk. 

 

Szakemberek és a műtők kapacitásának optimalizálása. Gyors tervezőfelülettel és számos automatizmussal segítjük az előjegyzés, illetve a kiírás elkészítését.


 

 

Teljes oktatási modulnak köszönhetően az esetleges oktatási teendőket is menedzselni tudjuk. A rendszer adataiból számtalan grafikon, elemzés nyerhető ki, mely a tudományos munkák alapjait teremthetik meg.

 

 

Az ügyelet készítő modul alapvetően két részből áll egy ápolói, illetve egy orvosi ügyelet készítőből. Ezek egymástól párhuzamosan alkalmazhatóak. Mindkettő kialakításánál törekedtünk az egyszerű, gyors használhatóságra, valamint a hatékony generálásra.

 

Ambulancia működésének könnyű kialakítása. Gyors előjegyzési felülettel és online páciensek/háziorvosok/tarsklinikák fele történő felület nyitással segítjük az előjegyzés összeszervezését.