Ambulancia modul

Gyorsítsa fel ambulancia előjegyzéseit és spóroljon meg munkaerőt azzal, hogy kihelyezi az időpontfoglalást.

Előjegyzés

Az Ambulancia modulban lehetőség van az adott ambulanciákon orvosra és akár eszközre (például képalkotó vizsgálat) előjegyezni. Az előjegyzést keresőkkel és a legközelebbi szabad hely ajánlásokkal gyorsítjuk. Amennyiben eszközre jegyzünk elő és az adott eszközből több is elérhető, úgy lehetőséget biztosítunk párhuzamos előjegyzésre is a könnyebb áttekinthetőség érdekében. Az előjegyzés során az adatok bekérésének kötelezősége ambulanciánként állítható. Így az előjegyzési űrlap adattartalmát Ön határozza meg.

Tovább nem csúszik a rendelés

A rendszer az első érkezést figyeli és amennyiben plusz időre van szükség az ebből következő hosszabb adminisztráció miatt, úgy a rendszer automatikusan hozzáadja a vizsgálati időhöz, elkerülve ezzel az esetleges rendelési csúszásokat. A vizsgálati idők megadhatók ambulancia szinten, orvos szinten, de létrehozhatunk vizsgálat típusokat, melyhez szintén rendelhetők vizsgálati idők. Korlátozhatjuk az egyes kontingenseket, hogy csak bizonyos vizsgálatokat lehessen előjegyezni. Ez leginkább akkor hasznos, ha társklinikák felé nyitjuk ki az egyes előjegyzési kontingenseket. Ezek a beállítások az egyes esetek jobb tervezhetőségét, lefedhetőségét teszik lehetővé. Rugalmasságának köszönhetően jelentősen csökkenthető az egyes rendelések, rendelés típusok csúszása, feltorlódása.

Jelenlét, távollét figyelés

Nem kell azon aggódnia, hogy olyan napra ír be rendelést, amikor szabadságon van, vagy épp ügyelet utáni pihenő napos. A rendszer az egyes kizáró tevékenységek felvitelét jelzi, gátolja.

Online előjegyzés

Lehetőség van az előjegyzés, páciens, vagy háziorvos irányába publikálni. Az előjegyzési felület beágyazható az Ön saját weboldalába, így a páciensek az Ön oldalán tudnak előjegyezni. Tud beutaló kódot osztani és az előjegyző személy csak ezen kód birtokában tud előjegyezni, vagy megszabhatja, hogy csak olyan személy jegyezheti elő magát, aki legalább egyszer már volt a Klinika, vagy az Ön adott rendelésén.

Előjegyzés lemondás

Minden előjegyzett páciens, akinek az email címét beírja, megerősítő emailt kap, amiben egy Időpont lemondása linket is elhelyeztünk. Amennyiben a páciensnek mégsem megfelelő az időpont, akkor telefonálás és egyeztetés nélkül is le tudja mondani az időpontját, szabaddá téve azt ezáltal másoknak.