Oktatás és kutatás

Teljes oktatási modulnak köszönhetően az esetleges oktatási teendőket is menedzselni tudjuk. A rendszer adataiból számtalan grafikon, elemzés nyerhető ki, mely a tudományos munkák alapjait teremthetik meg.
Oktatás és kutatás

Oktatás és kutatás

Az oktatás modul segítségével könnyen lehetőségünk van rögzíteni az oktatási tevékenységeinket. Oktatás felvitelekor a helyszínt, az előadás címét, az előadás idejét, valamint az előadókat, esetleges társ előadókat kell felvinnünk. Fontos megjegyezni, hogy amennyiben több előadót rögzítünk úgy a rendszer kezelni képes az esetleges hiányzásokat. Tehát ha egy előadó nem tudja megtartani az előadást akkor a rendszer értesítést küld a sorrendben második előadónak akit rögzítettünk, hogy ő fogja tartani az előadást. Amennyiben ő sem ér rá, úgy a harmadik és így tovább. Ezzel elkerülhető, hogy bizonyos előadások elmaradjanak.

 

Létrehoztunk egy statisztikai modult is, melyben adatokat kérhetünk le a rendszerből. A lekért adatok köre, illetve a megjelenés tetszőlegesen változtatható. Az egyes grafikonok segítségével könnyen naplózni tudjuk az esetleges szervezeti átalakítások, optimalizálások hatásait, valamint a rendszer hatékonyságát. A rögzített adatok bányászata, elemzése számos tudományos munkához adhat kiváló alapanyagot. A rendszerből minden adat lekérhető akár grafikus ábrázolásban akár excelben táblázatos formában, hogy a lehető legkönyebben feldolgozható legyen a további munkák kapcsán.

education02education03